декември 10, 2022

Политика

УЖ на ВМРО ДПМНЕ ОК Пробиштип – „ОБЕДИНЕТИ“ во борбата против насилството против жените и девојчињата

По повод 10ти Декември , Меѓународниот ден на човековите права и 16 дена активизам, во Пробиштип беше одржан настан на плоштадот Св.Гаврил Лесновски

Прочитај повеќе »