ноември 30, 2023

Новости

Волонтерството во Пробиштип

Црвен Крст е најголема волонтерска хуманитарна организација во светот! Околу 50тина млади од Општина Пробиштип волонтираат во Клуб на млади Општинска Организација Црвен Крст Пробиштип со што се активни граѓани на својата заедница и пример за своите врсници

Прочитај повеќе »
Образование

М-р Денис Арсовски прогласен за најдобар научник при УКЛО

Мојата идеја водилка е „Учи, приспособувај и придонесувај“. Служи како постојан потсетник да ја прифатиме љубопитноста, да се приспособиме на предизвиците и да се трудиме да дадеме значаен придонес во секоја интеракција.

Прочитај повеќе »