Пробиштип инфо

Календар

Календар

Денес е ВЕЛИКИ ПЕТОК

Овој ден е посветен на спомнувањето на осудувањето на смрт, Крстните страдања и смртта на Спасителот. Дури и на крстот Исус побарал прошка од Бога за своите џелати извикувајќи: “Оче, прости им зашто не знаат што прават”

Прочитај повеќе »
Категории