Политика

Политика

30 години од формирањето на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ од Пробиштип

Во кино салата на Домот на културата „Злетовски рудар“ се одржа свечена манифестација организирана од страна на Унијата на жени и Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Пробиштип

Прочитај повеќе »
Политика

УЖ на ВМРО ДПМНЕ ОК Пробиштип – „ОБЕДИНЕТИ“ во борбата против насилството против жените и девојчињата

По повод 10ти Декември , Меѓународниот ден на човековите права и 16 дена активизам, во Пробиштип беше одржан настан на плоштадот Св.Гаврил Лесновски

Прочитај повеќе »
Политика

ЈАВЕН ПОВИК ЗА КАНДИДИРАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА МЕСТНИ КОМИТЕТИ НА ВМРО-ДПМНЕ ОК ПРОБИШТИП

Сите кандидати имаат еднакви шанси да бидат избрани, зависно од личните квалитети, успесите во минатото и визијата за иднината а кои ги споделуваат политиките на ВМРО-ДПМНЕ, визијата за развој на Општина Пробиштип и Република Македонија.

Прочитај повеќе »
Новости

Вмро-Дпмне Пробиштип: Реакција на соопштението на ЈКП “Никола Карев” Пробиштип

Kако Јавно претпријатие се должни навремено да ги информираат граѓаните особено за вакво чувствително и важно прашање како што е покачување на цената на водата

Прочитај повеќе »
Новости

СДСМ Пробиштип : Реакција на прес конференција на ОК на ВМРО ДПМНЕ Пробиштип од 21.07.2022 во врска со напуштање на седница на совет

Советничката група на ВМРО ДПМНЕ од Пробиштип  денес продолжува со пласирање на лажни вести и создавање лажни конструкции

Прочитај повеќе »