Спорт

Спорт

Второ место за учениците од ООУ „Никола Карев“ на зонското во Куманово, а трето место за кошаркарите од ООУ „Браќа Миладиновци“ на зонското натпреварување во Крива Паланка

Втото место за фудбалерите од „Никола Карев“ во Куманово, а трето за кошаркарите од „Браќа Миладиновци“ во Крива Паланка

Прочитај повеќе »