Забава

Забава

Жирито на ,, РИТАМОТ НА ЕВРОПА“ воодушевен од пробиштипските млади таленти

Натпреварот го продолжуваат Лука Георгиевски, Калина Кузмановска, Јована Јовановска, Јована Димитриевска и Ана Василева во категоријата танц и Афродитa Гоцева во категоријата вокал.

Прочитај повеќе »
Забава

Претставата „Со песна и смеа“ ги воодушеви граѓаните на Пробиштип

Голема благодарност од граѓаните на Пробиштип, а и од уредувачкиот тим на Пробиштип инфо за прекрасната вечер што ни ја приредивте. Со задоволство сведочиме, а и ќе продолжиме да сведочиме на сите ваши проекти и успеси.

Прочитај повеќе »