Пробиштип инфо

Останати објави

Образование

М-р Денис Арсовски прогласен за најдобар научник при УКЛО

Мојата идеја водилка е „Учи, приспособувај и придонесувај“. Служи како постојан потсетник да ја прифатиме љубопитноста, да се приспособиме на предизвиците и да се трудиме да дадеме значаен придонес во секоја интеракција.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Здравје

ОСТЕОПОРОЗА

Дијагнозата се поставува со дензиметрија и секоја постара особа треба превентивно да ја направи преку својот матичен лекар

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Категории