Одбележан 11ти Октомври – Денот на народното востание на македонскиот народ и во Пробиштип

Положено свежо цвеќе пред спомен бистата на Јаким Стојковски во центарот на градот
По повод 11ти Октомври – Ден на народното востание на македонскиот народ, делегации од Советот на општина Пробиштип, општина Пробиштип, политичките партии, здружение на пензионери и продолжувачи на борците, положивме свежо цвеќе пред спомен бистата на Јаким Стојковски.
 
Нека е честит и за многу години 11ти Октомври.
 
Општина Пробиштип
 
 
Сподели на Facebook и Twitter