Аматерскиот драмски театар ,,Мирка Гинова” од Демир Капија гостуваше во Пробиштип

Аматерскиот драмски театар од Демир Капија се претстави пред пробиштипјани со комедијата ,,Умри машки"

Сподели на Facebook и Twitter