Балетското студио „Магија“ низ 2022 година и најава за „Сонот на една балерина“

Јавување на Ели Донев за успесите на Балетското студио „Магија“ во 2022 година и најава за големиот концерт „Сонот на една балерина“

Сподели на Facebook и Twitter