БОЖИЌЕН КОНЦЕРТ

Понеделник 09.01.2023 година, 18:00 часот во Салон при Дом на културата ,,Злетовски Рудар" Пробиштип

Денес  со почеток во 18:00 часот во Салонот при Дом на културата ,,Злетовски Рудар” Пробиштип, ќе се одржи БОЖИЌЕН КОНЦЕРТ на учениците по пијано од ОМУ ,,Браќа Миладиновци” Пробиштип во класата на професор Далибор Зафировски.

Сподели на Facebook и Twitter