Читање песни за деца со Киро Донев

Читањето ќе се одржи на 03.04.2023 година(понеделник) со почеток во 12:30 во киносала ,,Рудар"

Светскиот ден на литература за деца и млади годинава го одбележуваме со човекот кој својот живот го посвети на децата и литературата. Човекот кој не може без животот на детето во него, автор на педесетина книги, омилениот писател на децата. 

Читање песни за деца со Киро Донев ќе се одржи на 03.04.2023 година(понеделник) со почеток во 12:30 во киносала ,,Рудар”. 

Влезот е слободен, а ние со нетрпение ги очекуваме дечињата 

 Дом на култура „Злетовски рудар“ Пробиштип 

Сподели на Facebook и Twitter