Дом на култура „Злетовски рудар“Пробиштип – Изложба на слики

Изложба на Драган Кузманоски, на 23.05.2023 година
За сите љубители на ликовната уметност, ве покануваме на изложба на Драган Кузманоски, на 23.05.2023 година со почеток од 12:00 часот во Салонот при Дом на културата ,,Злетовски Рудар” Пробиштип
Дом на културата ,,Злетовски Рудар” Пробиштип
Сподели на Facebook и Twitter