Еднодневен саем на книга

За љубителите на пишаниот збор и сите кои сакаат да другаруваат со книгата

За сите љубители на пишаниот збор, ви најавуваме еднодневен саем на книга, кој ќе се одржи на 06.09.2023 година(среда), Плато пред  Дом на културата ,,Злетовски Рудар”Пробиштип од 10:00 до19:00 часот.

 

Погледнете го видеото од минатогодишниот еднодневен саем на книгата 2022 година што се одржа во холот на Домот на културата „Злетовски рудар“ Пробиштип

 

Сподели на Facebook и Twitter