Голема посетеност на денешниот Саем на книга во Пробиштип

Еднодневен Саем на книга во фоајето на Домот на културата ,,Злетовски Рудар" во Пробиштип

Вистинско уживање за љубителите на пишаниот збор.Голема посетеност на годинашната малку поскромна понуда од минатата година.Саемот го посетија и голем број на ученици од основните училишта од градот.

Сподели на Facebook и Twitter