Информација за денешниот еднодневен саем на книгата и отворањето на Лесновската ликовна колонија 2023

Сандра Мијалковска - Директорка на Домот на културата со видео обраќање до љубителите на уметноста

Денес се одржува еднодневниот саем на книгата, а утре е свеченото отварање на Лесновската ликовна колонија.Повеќе за овие два културни настани од видеото со Снадра Мијалковска, директорка на Домот на културата „Злетовски рудар“ Пробиштип.

 

Сподели на Facebook и Twitter