Изложба на ликовни дела на ликовниот уметник Александра Димитрова од Кочани

Отворена изложбата на ликовни дела на ликовниот уметник Александра Димитрова од Кочани во фоајето на Домот на културата ,,Злетовски рудар" во Пробиштип

Денес во фоајето на Домот на културата ,,Злетовски Рудар” во Пробиштип  беше отворена изложба на ликовната уметничка Александра Димитрова од Кочани. Еве дел од атмосферата на отварањето на изложбата….

Сподели на Facebook и Twitter