Изложба на ликовни дела од ликовната колонија „Ѓуриште“ 2022 во салонот на Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип

Во наредните две недели можете да ги погледнете ликовните дела од оваа ликовна колонија

Дел од атмосферата од отворањето на изложбата од ликовната колонија „Ѓуриште“ 2022 , која што денес беше отворена во салонот на Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип.

Сподели на Facebook и Twitter