Изложба на слики на Александра Димитрова од Кочани

Изложба на слики на ликовната уметничка Александра Димитрова во Пробиштип

На 09.06.2022 (четврток) во фоајето на Домот на културата ,,Злетовски Рудар” во Пробиштип ќе биде отворена изложба на ликовната уметничка Александра Димитрова од Кочани. Сите љубители на уметноста од Пробиштип  можат да го посетат овој настан со почеток во 12ч, а Домот на културата со оваа изложба ќе го одбележи Денот на културата.

Сподели на Facebook и Twitter