Јубилејна Лесновска ликовна колонија 2022

30 години Лесновска ликовна колонија - свечено отварање 28 06 2022 година

На 28 јуни 2022 година со почеток во 20ч. на платото пред Домот на културата ,,Злетовски Рудар ” во Пробиштип свечено ќе биде отворена јубелејната 30та по ред Лесновска ликовна колонија.

Фотографии од минатогодишната Лесновска ликовна колонија

Сподели на Facebook и Twitter