Кино сала „Рудар“ – Мартовски репертоар

Филмови, театарски претстави, изложби и концерт во кино Рудар во Пробиштип во месец март
За месец март, ви најавуваме:
Проекција на филм ,,Брит Мари беше тука“
Датум: 05.03.2024
Место: киносала ,,Рудар“
Време: 18:00 часот
Влез:100 денари
Проекција на филм ,,Лена и Владимир“
Датум: 13.03.2024
Место: киносала ,,Рудар“
Време:19:00 часот
Влез: 100 денари
Театарска претстава ,,Секс и Лаги“ на Народен театар ,,Куманово“
Датум: 14.03.2024
Место: киносала ,,Рудар“
Време: 19:00 часот
Влез: 200 денари
Изложба на карикатури ,,Нештата стануваат возможни“
Датум: 19.03.2024
Место: салон при Дом на културата ,,Злетовски Рудар“ Пробиштип
Време: 12:00 часот
Влез: Слободен
Целовечерен концерт на Академскиот хор ,,Мирче Ацев“
Датум: 22.03.2024
Место: киносала ,,Рудар“
Време: 19:30 часот
Влез: слободен
Театарска претстава за деца ,,Чудесниот Напиток“ на театар ,,Златен Елец“
Датум: 27.03.2024
Место: киносала ,,Рудар“
Време:18:00 часот
Влез:150 денари
Сподели на Facebook и Twitter