Константин Митевски – победник во трите категории на годинашниот Пробиштип ФОТО конкурс 2022

На годинашниот избор за најдобра фотографија од Пробиштип ФОТО 2022 , одбрани најдобрите фотографии
ПРОБИШТИП ФОТО КОНКУРС 2022
ТЕМА: СО ЉУБОВ ЗА МОЈОТ ПРОБИШТИП
Победници
1. Константин Митевски – Македонска приказна
2. Јован Спасовски – Ден
3. Јован Спасовски – Ноќ
ПРОБИШТИП ФОТО КОНКУРС 2022
СЛОБОДНА ТЕМА
Победници
1. Константин Митевски – Минерали
2. Горјанчо Досев – 6
3. Јован Спасовски – Иконостас
ПРОБИШТИП ФОТО КОНКУРС 2022
Категорија – Уметничка фотографија
Победници
1. Константин Митевски – Елегантност
2. Леон Донев – Архитектура
3. Леон Донев – Исто потекло
Сподели на Facebook и Twitter