Културна програма за МАРТ

Програма со културни активности за МАРТ во Домот на културата „Злетовски Рудар“ во Пробиштип

Почитувани сограѓани, 

Ви го најавуваме репертоарот за месец март. 

 Книжевна вечер со Ана Јовковска 

06.03.2023 година 

19:00 часот 

Конференциска сала

 

Театарска претстава ,,Пациенти“ на Театар Провокација 

17.03.2023 година 

19:30 часот 

Киносала ,,Рудар“ 

Влез:200 денари

 

Филмска проекција, филм за деца ,,Неверојатната приказна за џиновската круша“ 

23.03.2023 година 

17:00 часот 

Киносала ,,Рудар“ 

Влез: 100 денари 

 

 

Филмска проекција ,,Гостинот“ 

23.03.2023 

19:00 часот 

Киносала ,,Рудар“ 

Влез: 100 денари

 

Театарска претстава за деца од 1во до 5то одделение,,Зеленковци“ на Театар Провокација 

28.03.2023 

11:00 и 12:00 часот 

Киносала ,,Рудар“ 

Влез: 100 денари 

 

Театарска претстава за деца од 6то до 9то одделение ,,Јас сум Акико“ на Театар Провокација 

29.03.2023 

11:00 и 12:00 часот 

Киносала ,,Рудар“ 

Влез: 100 денари

Дом на култура „Злетовски рудар“ Пробиштип

Сподели на Facebook и Twitter