Пробиштип инфо

Масовно посетена промоцијата на монографијата „Од нашето национално и локално минато и живот во село Кундино“ на Борис Максимовски

Промоцијата се одржа во конференциската сала на Домот на културата во Пробиштип

Вчера во конференциската сала во Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип се одржа промоција на монографијата „Од нашето национално и локално минато и живот во село Кундино“ на нашиот сограѓанин Борис Максимовски – Боро.

Целата промоција можете да ја погледате ТУКА

 

Сподели на Facebook и Twitter
Категории