„НЕ СЕ КЛАДИ НА ЕНГЛЕЗИ“ – Театарска претстава во кино сала „Рудар“ Пробиштип

Денес (вторник) 19:00 часот , влез 100 денари

Денес во кино салата „Рудар“ која е во склоп на Домот на културата „Злетовски рудар„ во Пробиштип, ќе се одигра театарската претстава „Не се клади на Енглези“ на театарот при Домот на културата „Иван Мазов-Климе“ од Кавадарци.

Режија и адаптација : Диме Коцевски

Улоги:

Диме Боцев – КОБРА

Видан Станоев – НЕГРО

Диме Коцевски – ПРЧКИШ

Претставата започнува во 19:00 часот, а влезот е 100 денари.

Сподели на Facebook и Twitter