,,Нешто слатко” во кино Рудар Пробиштип

,,Нешто слатко" е збунувачка романтична комедија. Филм полн со преплети и забавна содржина.
Проекција на филм ,,Нешто слатко”
22.09.2023
20:00 часот
Киносала ,,Рудар”
Влез: 150 денари (БИЛЕТИ НА БИЛЕТАРА ОД 19:00 ЧАСОТ ВО ПЕТОК)
Жанр: Комедија, Романтичен/Љубовен
Режија: Tin Vodopivec
Возрасна категорија:12+
,,Нешто слатко” е збунувачка романтична комедија. Филм полн со преплети и забавна содржина. Кариерата на една организаторка на конференции е во рацете на маркетинг гуруто од Македонија, кој го пропушта летот за Љубљана. За да избегне катастрофа, го заменува со еден локален слаткар кој изгледа исто како него.
Сподели на Facebook и Twitter