Отворена изложбата на карикатури наречена ,,Жената- глава на семејството“

,,Жената- глава на семејството“ е дел од минатогодишното издание на фестивалот за хумор и сатира ,,Ин Виница Веритас“

Денес во салонот при Дом на културата ,,Злетовски Рудар“ Пробиштип беше отворена изложбата на карикатури наречена ,,Жената- глава на семејството“ која е дел од минатогодишното издание на фестивалот за хумор и сатира ,,Ин Виница Веритас“, кој традиционално се одржува во Дом на култура ,,Тошо Арсов“ Виница. 

Изложбата ја отвори директорката на Дом на култура Виница, Благица Стојановска. 

  Дом на култура „Злетовски рудар“ Пробиштип 

Сподели на Facebook и Twitter