Отворена изложбата на слики на Акиме Насуфи Реџепи

Денес во просториите на Домот на културата ,,Злетовски рудар“- Пробиштип, беше отворена изложба на слики на ликовната уметница Акиме Насуфи Реџепи.

Во продолжение ви доловуваме дел од атмосферата од овој културен настан.

 

Сподели на Facebook и Twitter