Отворена изложбата на слики од 31та Лесновска ликовна колонија 2023

Изложбата е поставена во фоајето на Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип

Денес во просториите на Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип, свечено беше отворена изложбата на слики од 31та Лесновска ликовна колонија 2023. Изложбата ја отвори директорката на Домот на културата Сандра Мијалковска, а присутни беа и дел од уметниците кои учествуваа на годинашната Лесновска ликовна колонија.

 

Сподели на Facebook и Twitter