Повелете на песна и смеа

Целта на оваа претстава е да го доближи животот во минатото преку песна и смеа.

На 31.05.2023 група ученици заедно со професорите Надица Милосова и Николче Душанов во склоп на СОУ,,Наум Наумовски-Борче” Пробиштип ќе организираат претстава со наслов,,Со песна и смеа” на кој ќе може да се насмееме.Претставата ќе биде одржана во кино салата Злетовски рудар Пробиштип од 19:00 часот. Целта на оваа претстава е да го доближи животот во минатото преку песна и смеа. Ве очекуваме сите.

Мелани Блажевска

Сподели на Facebook и Twitter