Пробиштип инфо

Премиера на ,,Чуварите на формулата” на Драган Бјелогрлиќ во кино сала „Рудар“ во Пробиштип

Денес 09.11.2023 година со почеток во 19:00 часот во кино сала „Рудар“

Денес 09.11.2023 година со почеток од 19:00 часот премиерно  ќе се прикажува филмот ,,Чуварите на формулата” на Драган Бјелогрлиќ.

Посетеноста на кино-проекциите на ЧУВАРИТЕ НА ФОРМУЛАТА во Србија и регионот надмина 100.000 гледачи.

Влезот чини 150 денари.

Сподели на Facebook и Twitter
Категории