Промовиран „Емотивниот талог“ на Ана Јовковска

Промоцијата се одржа во просториите на Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип

Вчера во Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип беше промовирана книгата „Емотивен талог“, на познатата македонска новинарка, водителка, писателка, продуцентка, активистка, хуманистка и творец на тв проектот ,,Пулс“, Ана Јовковска. Модератор на промоцијата беше познатиот македонски ТВ водител Огнен Јанески. Интересот кај пробиштипјани за оваа промоција беше голем и вечерта помина во прекрасна атмосфера.

Сподели на Facebook и Twitter