Промовирана стихозбирката „Топли одрони“ на Ирена Белешковска

Вчера во Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип беше одржана промоцијата на книгата

Само тие што беа присутни на промоцијата на Ирена можат да посведочат за позитивната енергија и поврзаност што сите ја почувствувавме, а тоа е најважно. 

Ирена ни порача: ,,Луѓето се разликуваат по две работи, дали се луѓе или нелуѓе и дали читаат или не.“ 

Вие одлучете какви ќе бидете. 

Дом на култура „Злетовски рудар“ 

  

Видеото со дел од промоцијата на стихозбирката „Топли одрони“ можете да го погледате ТУКА 

Сподели на Facebook и Twitter