Прво место за најмладите балерини на „МАГИЈА“

Разговор со Ели Донев, директно од Скопје за настапотот на нашите балерини и освојувањето на првото место

Најмладите балерини на Балетското студио „Магија“ кое што работи во склоп на Домот на културата „Злетовски рудар„ го освоија првото место на STAGE International Dance Competition, натпревар кој што се одржа во Македонската опера и балет во Скопје.

Разоворот со Ели Донев за импресиите од настапот и првото место можете да го погледнете ТУКА

Сподели на Facebook и Twitter