Ретроспектива на активностите на Домот на културата „Злетовски рудар“ Пробиштип во 2022 година

Директорката на Домот на културата „Злетовски рудар“ Пробиштип, Сандра Мијалковска говори за реализираните активности на Домот на културата во 2022 година

Сподели на Facebook и Twitter