,,Рока го менува Светот” заедно со ,,Биби и Боби во Снешковград”

Дополнување на декемврискиот репертоар со проекции на филмови за деца

Ви најавуваме дополнување на декемврискиот репертоар. Ова дополнување се однесува на проекции на филмови за деца. Филмовите ќе се прикажат во два термина, односно на 20.12.2022 (вторник) и 21.12.2022 (среда) година. 

  20.12.2022 

Настан: Проекција на филм ,,Биби и Боби во Снешковград” 

Место: кино сала ,,Рудар” 

Време: 17:00 часот 

Влез: 100 денари 

  

Настан: Проекција на филм ,,Рока го менува Светот” 

Место: кино сала ,,Рудар” 

Време:19:00 часот 

Влез:100 денари 

  

21.12.2022 

Настан: Проекција на филм ,,Биби и Боби во Снешковград” 

Место: кино сала ,,Рудар” 

Време: 17:00 часот 

Влез: 100 денари 

  

Настан: Проекција на филм ,,Рока го менува Светот” 

Место: кино сала ,,Рудар” 

Време:19:00 часот 

Влез:100 денари 

Сподели на Facebook и Twitter