Саем на книгата 2022 година – Пробиштип

Дом на културата, во понеделник на 05.09.2021 година со почеток од 10 до 17 часот.

Пред почетокот на саемот на книгата во Скопје, а по успешното издание минатата година Дом на култура ,,Злетовски Рудар” од Пробиштип ви ги носи книгите поблиску до вас, во нашиот град. Ве очекуваме во Дом на културата, во понеделник на 05.09.2021 година со почеток од 10 до 17 часот. Нови наслови и саемски цени на книгите.

Видео од минатогодишниот Саем на книгата 2021 година

Сподели на Facebook и Twitter