„САКАМ КНИГИ“ во Пробиштип

04.11.2022 година (петок) издавачката куќа Сакам книги, доаѓа во Пробиштип

На 04.11.2022 година (петок), во просториите на Домот на култура „Злетовски рудар“ во Пробиштип, издавачката куќа Сакам книги ќе има свое претставување пред љубителите на пишаниот збор, со интересни и популарни наслови кои ќе ги понуди по саемски цени. Оваа продажна изложба на  книги ќе биде достапна за граѓаните на Пробиштип од 10:00 – 18:00 часот.

Сподели на Facebook и Twitter