Сандра Мијалковска ја претстави новогодишната програма која треба да се реализира во Киното „Рудар“ во Пробиштип

Одлична новогодишна понуда за дечињата по повод престојните новогодишни празници

Почитувани сограѓани, 

Ве покануваме да ги проследите завршните концерти на КУД ,,Злетовски Рудар“ и Балетското студио ,,Магија“. 

Истотака, за дечињата, организиравме детска новогодишна престава и проекција на филм. 

Ни следи најубавиот период во годината! 

Дом на култура „Злетовски рудар“ Пробиштип 

Видео обраќањето на Сандра Мијалковска – Директорка на домот на културата „Злетовски рудар“ Пробиштип, можете да го погледнете ТУКА 

Сподели на Facebook и Twitter