Штандот на „Сакам книги“ ќе биде достапен за пробиштипјани до 18:00 часот

Сеуште имате време да ги посетите Сакам книги

Пред  Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип, издавачката куќа Сакам книги  има свое претставување пред пробиштипските љубителите на пишаниот збор, со интересни и популарни наслови кои ги нуди по саемски цени. Оваа продажна изложба на  книги ќе биде достапна за граѓаните на Пробиштип се до 18:00 часот.

Сподели на Facebook и Twitter