,,ТЕ ДУА ЖИМИ МЕНЕ” во кино „Рудар“ Пробиштип

На 10 Октомври 2023 година во киносала „Рудар“ Пробиштип со почеток во 19:30. Влез 150 денари

Проекција на филм ,,ТЕ ДУА ЖИМИ МЕНЕ”

Датум: 10.10.2023

Место: киносала ,,Рудар”

Време: 19:30 часот

Влез: 150 денари

Возрасна категорија:16+

СОДРЖИНА: Маалски џанак, коцкар и армоникаш трудејќи се да ја вратат назад купената жена од Албанија стануваат дел од мафијашка зделка и мораат да се справат со низа на несекојдневни ликови.

Глумци: Никола Кузелов, Атанас Атанасовски, Валентин Видовиќ,  Ангела Стојановска, Сенко Велинов, Тони Михајловски, Игор Џамбазов, Исмаил Касуми, Мирсад Ибази, Мими Таневска, Владо Јовановски, Фирдаус Неби, Елдин Широки, Надица Петрова, Руиш Беговска, Талија Настова

Режија: Марјан Гавриловски

Траење на филмот: 124 Минути

Сподели на Facebook и Twitter