Трио Џентлмен – концерт на љубовни евергрини

По повод 8ми март, општина Пробиштип организира концерт на љубовни евергрини во изведба на Трио Џентлмен
По повод 8ми март, општина Пробиштип организира концерт на љубовни евергрини во изведба на Трио Џентлмен.
Среда 6ти март од 18 часот.
Кино сала „Рудар“
Влезот е слободен.
Сподели на Facebook и Twitter