Откажана театарската претстава – Умри машки

Театарот ,,Мирка Гинова" од Демир Капија со претстава во Пробиштип

ОТКАЖАНА   –   На 20 јули (среда) со почеток во 20ч. во  кино салата  „Рудар“- Пробиштип, љубителите на театарската уметност ќе имаат можност да ја видат театарската претстава  ‚‚Умри машки“ во изведба на Театарот „ Мирка Гинова“ од Демир Капија.

Сподели на Facebook и Twitter