Унгарската заедница се претстави пред пробиштипјани

Пробиштипјани можеа да уживаат во понудената програма

Вчера во просториите на Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип беше одржана презентација на Културното творештво на Унгарската заедница во Македонија.

Дел од вчерашната програма можете да проследите ТУКА

Сподели на Facebook и Twitter