Започна гласањето за најдобра фотографија на годинашниот фото конкурс 2022

Гласањето ќе трае до 30 Ноември до 10 часот. Можете да гласате и од тука со клик на ЛИНК во постот
ПРОБИШТИП ФОТО КОНКУРС 2022
ТЕМА: СО ЉУБОВ ЗА МОЈОТ ПРОБИШТИП
Гласањето е до 30 Ноември 2022 – до 10 часот наутро на официјалната ФБ страница на Општина Пробиштип  ➡️  ЛИНК
Шифра: 223305  Наслов: Светецот
Шифра: 223305   Наслов: Архитектура
Шифра: Времеплов   Наслов: Панорама
Шифра: Времеплов   Наслов: Парк
Шифра: Колор   Наслов: Зелникот на баба
Шифра: Колор   Наслов: Македонска приказна

Шифра: Колор   Наслов: Безвременска

 

Шифра: Манастир   Наслов: Ноќ

Шифра: Манастир   Наслов: Ден

 

Шифра: Наследник   Наслов: гордо се вее

Шифра: Наследник   Наслов: Земјени убавини

 

Шифра: Хармонија   Наслов: 1

Шифра; Хармонија   Наслов: 2

Шифра: Хармонија   Наслов: 3

 

ПРОБИШТИП ФОТО КОНКУРС 2022
СЛОБОДНА ТЕМА
Гласањето е до 30 Ноември 2022 – до 10 часот наутро на официјалната ФБ страница на Општина Пробиштип  ➡️  ЛИНК
Шифра: Хармонија   Наслов: 4
Шифра: Хармонија   Наслов: 5
Шифра: Хармонија   Наслов: 6
Шифра: Наследник   Наслов: Зајдисонце
Шифра: Наследник   Наслов: Бегај
Шифра: Манастир   Наслов: Иконостас
Шифра: Колор   Наслов: Рекреација
Шифра: Колор   Наслов: Минерали
Шифра: Колор   Наслов: Елегантност

Шифра: Времеплов   Наслов: Парк

Шифра: Времеплов   Наслов: Манастир

 

Шифра: 223305   Наслов: Највредната

Шифра; 223305   Наслов: Кон центарот

Шифра: 223305   Наслов: Исто потекло

 

Сподели на Facebook и Twitter