ЦКА – ПХВ огранизира Хуманитарна забава „ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ“

Хуманитарната забава ќе се одржи во Blue note caffe

Групата на Нинџа желки во склоп на проектот ЦКА ПХВ организира Хуманитарна забава на 28.04.2023 петок од 21:30 во Blue note cafe. Ве повикуваме заeдно да помогнеме и да се забавуваме.

Средствата ќе бидат наменети за решавање на здравствен проблем кај социјално загрозен сограѓанин.

Сподели на Facebook и Twitter