ЦКА-ПХВ: Вистинската важност на дружбата и избегнување на дискриминацијата

Преку интересни приказни за супер херои и едукативни игри одржавме еден интеркултурен проект

Од мали нозе се учиме на правилно однесување!  

Со ЦКА-ПХВ проектот нашите младите волонтери продолжуваат и понатаму да ги остваруваат своите идеи, па така денес (26.04.2023) ги посетивме нашите најмали другарчиња, децата од градинката  “Гоце Делчев” Пробиштип . 

Преку интересни приказни за супер херои и едукативни игри одржавме еден интеркултурен проект со цел да им ја објасниме вистинската важност на дружбата и да ја избегнеме дискриминацијата. 

ЦКА-ПХВ 

 

Сподели на Facebook и Twitter