Хуманитарен турнир во мал фудбал

Средствата ќе бидат наменети за решавање на здравствен проблем кај социјално загрозен сограѓанин.

Групата на Нинџа желки, во склоп на проектот ЦКА ПХВ, организира Хуманитарен турнир во мал фудбал кој ќе се одржи на 27.04.2023, четврток и 28.04.2023 петок, на игралиштето во склоп на спомен паркот ,,Братство и единство“. Котизација е 500 денари од тим. Возраст: 14 до 23 години. Тим 4+1. Пријавување-078-390-504. Средствата ќе бидат наменети за решавање на здравствен проблем кај социјално загрозен сограѓанин.

Сподели на Facebook и Twitter