Коалиција за заштита на децата: Информативна сесија за родово-сензитивно и сексуално образование што се наметнува во училиштата

23.01.2024 година (Вторник) 17 часот, Blue Note Cafe‘ & Cocktail Home

Почитувани наставници и родители,

Ве покануваме на инфо сесија на која ќе ве запознаеме со вистината за родово-сензитивно образование и сеопфатното сексуално образование кое им се наметнува на децата.

Пробиштип:  23.01.2024 година (Вторник) 17 часот, Blue Note Cafe‘ & Cocktail Home

НАПОМЕНА:

Поради ограничениот број на присутни, замолуваме за потврда за присуство на:

Тел: 078/816-181 или на Фејсбук страната: Коалиција за заштита на децата

Коалиција за заштита на децата

Сподели на Facebook и Twitter