Бензините поевтинуваат за 1,5 денари ,а дизелот поскапува за 0,5 денар

Регулаторната комисија за енергетика ги соопшти новите цени на нафтените деривати,бензините ќе поевтинат за 1,50 денари, а дизелот ќе се зголеми за половина денар

Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика ги соопшти новите цени на нафтените деривати кои ќе важат од полноќ.

Како што истакна Марко Бислимовски цената на дизелот ќе се зголеми за половина денар,а бензините пак ќе поевтинат за 1,50 денари.

 

Сподели на Facebook и Twitter